Nachtleven in Florida

Het nachtleven van Florida concentreert zich in Orlando en Miami.

Uitgaan Orlando

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Uitgaan kunt u in Downtown Disney of in Downtown Orlando. In Downtown Disney vindt u allerhande vormen van vermaak. Allereerst zijn in het gebied tal van restaurants gelegen, kunt u naar de bioscoop of een show bijwonen van Cirque du Soleil. Voor live muziek kunt u terecht bij House of Blues of Paradiso 37 Entertainment. In Downtown Disney is voor elk wat wils te vinden. Ook Universal heeft een eigen uitgaansgebied, CityWalk genaamd. Hier vindt u net als in Downtown Disney een grote hoeveelheid restaurants en bars, vaak met een speciaal thema en allerlei vormen van entertainment. Gaat u liever uit waar de locals hun avonden doorbrengen, dan moet u naar Downtown Orlando. De meeste uitgaansgelegenheden bevinden zich rond Orange Avenue en Church Street. Wanneer u op zoek bent naar een bepaald genre muziek, kunt u het beste de lokale bevolking om tips vragen.

Uitgaan Miami

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Lange tijd is het nachtleven in Miami vooral beperkt geweest tot South Beach en hoewel hier nog altijd de hipste en vooral ook exclusieve clubs te vinden zijn, leidt de make-over van andere delen van Miami ook tot leuke uitgaansgelegenheden in bijvoorbeeld Downtown Miami, Little Havana en de Design District. In South Beach is het niet altijd gemakkelijk om binnen te komen en bovendien betaalt u gigantisch hoge prijzen voor zowel entree als drankjes. Om een hoge toegangsprijs te voorkomen, kunt u het beste proberen op de gastenlijst terecht te komen. Verblijft u in een hotel, dan kunt u het personeel vragen of ze dit voor u kunnen regelen. Wanneer u met een groep mannen in Miami bent en u wilt gaan clubben, dan kunt u er maar het beste voor zorgen dat u vroeger op de avond wat dames vraagt u te vergezellen, want anders is de kans erg klein dat u toegang krijgt tot de betere clubs. In Miami wordt vrijwel elke avond een speciaal feest georganiseerd. Om op de hoogte te zijn van de laatste evenementen kunt u bijvoorbeeld kijken op New Times of Cool Junkie. Eén van de beste clubs van Miami is Mansion. Van dezelfde eigenaar zijn Set en Louis, die eveneens tot de top van de uitgaansgelegenheden van de stad behoren. Ook zeer populair zijn Mynt, LIV, Mokai en Bamboo. Miami heeft een grote latino populatie en u vindt in de stad dan ook veel latin clubs. Populair zijn onder andere Mango’s Tropical Cafe, Bongo’s Cuban Cafe en La Covacha. Naast clubs beschikt Miami over een zeer groot aantal bars. U kunt het beste in uw hotel of aan locals vragen welke bar/wijk voor u geschikt is.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Uitgaan Tampa

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Het uitgaansleven in Tampa concentreert zich in Ybor City en meer specifiek langs 7th Avenue. Hier bevinden zich de beste clubs van de stad. Vraag ter plekke wat op dat moment de beste clubs zijn en wat voor muziek er wordt gedraaid. Clubs wisselen snel van naam en eigenaar, dus vooraf informatie inwinnen heeft niet altijd zin.