Ontspanning in Florida

Wanneer u bij wilt komen van alle pretparkuren tijdens uw vakantie, kunt u in Florida de natuur intrekken, of u te buiten gaan in één van de winkelcentra van de staat.

Wandeltochten

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Hoewel mooie natuur wellicht niet het eerste is waarmee u Florida associeert, beschikt deze Amerikaanse staat wel degelijk over prachtige natuurgebieden. De natuur van Florida is zeer divers met meren, rivierdalen en bossen. Het toeristenbureau van Florida heeft een informatiebrochure over de wandelmogelijkheden in de staat uitgebracht. Hierin vindt u onder andere veel routevoorbeelden. Nog meer informatie vindt u op Florida Hikes. Fanatieke wandelaars kunnen ook (delen van) de Florida Trail wandelen, een route die dwars door Florida loopt en in totaal zo’n 2240 km lang is. Op de website staan ook zogenaamde Grab and Hike routes, kortere routes die u in een dag kunt wandelen.

Winkelen

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Amerika is het land van de grote winkelcentra, of malls, en deze ontbreken ook in Florida niet. Populair zijn daarnaast outlets, waar u tegen gunstige prijzen merkkleding kunt kopen. In Miami vindt u de Aventura Mall, Dolphin Mall en Bal Harbour Shops, walhalla voor fashionista’s. In Orlando kunt u onder andere terecht in The Florida Mall en Mall at Millenia. Downtown Disney heeft ook uitgebreide winkelmogelijkheden met uiteraard de nodige Disneywinkels, waar u allerlei Disneyparafernalia kunt kopen. Wanneer u topmerken tegen gunstige prijzen zoekt, kunt u in Fort Lauderdale terecht bij Sawgrass Mills.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Wellness

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In Florida zijn tal van goede spa & wellnesscentra te vinden, waar u over het algemeen uit een zeer uitgebreid aanbod aan behandelingen kunt kiezen. Tot de populairste spas behoren Boca Raton Resort, Turnberry Isle, ELLE Spa en Amelia Island Plantation Spa. Het aanbod aan goede spa&wellnesscentra in Florida is veel groter en vraag daarom bij uw accommodatie naar de mogelijkheden in de buurt.